0

A kosár üres!

Összesen
0,00 €
CADStar asztali fogtechnikai szkenner
CADStar asztali fogtechnikai szkenner CADStar asztali fogtechnikai szkenner CADStar asztali fogtechnikai szkenner CADStar asztali fogtechnikai szkenner CADStar asztali fogtechnikai szkenner CADStar asztali fogtechnikai szkenner CADStar asztali fogtechnikai szkenner CADStar asztali fogtechnikai szkenner CADStar asztali fogtechnikai szkenner

CADStar asztali fogtechnikai szkenner

10 248,00 € + ÁFA
13 014,96 €

CS. NEO  típus. Növelje laborja hatékonyságát — spórolja meg , akár a szkennelési idő 60%-át.

Cikkszám: 79020
Súly: 0 kg
Hozzáadás a kedvencekhez
- + db
Kosárba

CADStar CS Neo

Megbízható adatok!

 

 

A CADstar jóváhagyott       ISO 12836   szabványokathasznál az összes szkenner pontosságának mérésére és dokumentálására. Ráadásul a szkennereket stresszteszten tesztelik a CADstar fogászati gyártóüzemében, hogy tökéletesen illeszkedjenek minden pótlástípushoz. 

 

Az új Integrált Mintafelismerési Technológia a vetített mintákat közvetlenül az optikai fejben generálja és dolgozza fel a páratlan szkennelési sebesség elérése érdekében, így akár 60%-kal gyorsabbá teszi a szkennelési folyamatot.



- 5 μm pontosság , 25 μm ismételhetőség
- Képes mélyebben vizsgálni a lenyomatokat és szűk területeket az új PCT® technika és az adaptált szkennelési stratégiáknak
segítségével.
- A lehető legtöbb adat megszerzéséhez a CS.Neo a fény teljes spektrumát használja.Fehér Led megoldás.
- TRU szín; A modellre kézzel rajzolt jelöléseket tisztán és élesen rögzíti, és az Exocadben előkészíti a tervezési folyamathoz. Ez a funkció különösen hasznos a részleges vázak digitális gyártása esetében.
- Az adapterek kompatibilisek az alábbiakkal: Artex / Adesso, Bioart A7, Denar Mark2 , KaVo Protar, Quicksplit

'Ahogy tetszik – 3 szín közül választhat, hogy tökéletesen illeszkedjen a laboratóriumi környezetbe.
Klasszikus fehér // Manhattan szürke // Teljesen fekete'

              


Technikai adatok:
Magasság: 380 mm
Szélesség: 395 mm
Mélység: 335 mm
Súly: 12 kg
Kamera: 2 x 2Mpx
Scan rendszer: 2-tengelyes
Nyelv: többnyelvű
Csatlakozás típusa: USB 3.0   
Tápegység: 100-240V / 50-60 Hz
Mérési térfogat: 120 x 60 x 60 mm
Letapogatás típusa: TRU color information
Letapogatási technológia: strukturált fehér fény

 

 

 

 

 

 

Okos integráció: Manuális vagy automatikus újraszkennelés funkcióval még több szkennelési adat nyerhető a nehezen rögzíthető területekről.

Auto Update funkció: Az összes új szoftverfrissítést automatikusan megkapja

Vezetett munkafolyamat funkció: A problémamentes szkennelésért és “expert” mód több lehetőséggel és testreszabható szkennelési stratégiákkal a haladó felhasználók számára.
Online segítség: Elakadt? Gyors válaszokat kaphat közvetlenül a szkennelő alkalmazásból.

Automata lenyomatvétel: Szkennelje be a háromtálcás lenyomatokat egy lépésben a munkafolyamat felgyorsítása és a labor termelékenységének növelése érdekében.

Nyers adatok automatikus mentése (AutoSave) és újrafelhasználása: Állítsa le és indítsa újra a munkáját, amikor csak akarja! Nem kell elölről kezdenie, ha a szkennelés során megváltoztatja a projektjét.

Kattintás nélküli munkafolyamat: Teljes automatikus igazítással és automatizált munkalépésekkel. 

Kézi exportálás: A beolvasott adatokat manuálisan exportálja minden nyitott fájlformátumban.

Tartozékok:

                Arti Base -- A CS.NeoPro nyílt felépítése lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az Arti Base segítségével teljesen digitalizálja az összes közös artikulátort. A szkenner automatikusan rögzíti a tagolt modellek teljes vestibularis területét, és nincs problémás rögzítése a felső és az alsó állkapocsnak.. 
 

                       Kalibráló test -- A kalibráló test része a CS.NeoPro újrakalibrációs rendszernek, és lehetővé teszi a rendszer újrakalibrálását rezgések vagy változó környezeti körülmények után.

Multi Die Adapter -- lehetővé teszi akár 9 műcsonk egyidejű rögzítését egyetlen beolvasással. Ez a praktikus kiegészítő azt jelenti, hogy a szükséges vizsgálati idő lerövidülhet, és a készülék gazdasági hatékonysága tovább növelhető.

Modelltartó csavarral -- A CS.NeoPro modelltartója ideális távolságban tartja a szkennertől a modelleket, és a modellrögzítővel együtt is frissíthető.

Modelltartó blu tack-kel -- A blu tack-kel ellátott modelltartó is lehet alapértelmezett. Ez a csavaros modelltartó alternatívája.

Negyedelő Adapter -- A negyed tálca adapterrel a felső és az alsó állkapocs részleges modelljei és akár négy műcsonk egyszerre szkennelhető, ami jelentősen növeli a beolvasó rendszer termelékenységét. Csak két szkennelési lépésben rögzítik az okklúziót, majd a szomszédos fogakat és műcsonkokat

Split Cast Adapter -- Opcionális Split Cast Adapter segítségével a közönséges artikulátorok harapásregisztrációi automatikusan, helyesen és pontatlanság nélkül átvihetők a szoftverbe. Ezt a tartozékot mindenekelőtt a következő Exocad modulok felhasználóinak ajánljuk: Virtuális Articulator, Splint Module.

Modellrögzítő -- Bármely modelltartóval kompatibilis, a modellrögzítő szilárd és megbízható okklúziót biztosít; Gyors és könnyen használható, minden esetben alkalmazható és biztosítja a bukkális fogprofil tiszta áttekintését.

Automata lenyomati tengely -- Ez a csatlakoztatható 3. tengely képes egyéni vagy három kanalas lenyomatok felszerelésére. A dupla oldalú lenyomatokat mindkét oldalon beolvassa a felvételi folyamat során, hogy automatikusan rögzítse a felső állkapcsot, az alsó állkapcsot és a harapást.

Az adapterek kompatibilisek:
- Artex / Adesso
- KaVo Protar
- Denar Mark2
- Bioart A7
- Quicksplit
- SAM

Webshop kategóriák

Cég

Vevőszolgálat

6722 Szeged, Vitéz u. 9.
+36 62 424 379