0

A kosár üres!

Összesen
0,00 €

Visszatérítési politika

Visszaküldés, visszatérítés

Köszönjük, hogy az implantplaza.hu Online Shopban vásárolt! Bízunk benne, hogy elégedett a kiszállított termékekkel.
 

Valamelyik terméket mégsem szeretné megtartani? Azokat a termékeket, amelyeket valamilyen okból nem szeretné megtartani, visszaküldheti részünkre vagy visszaviheti üzletünkbe, mi pedig visszatérítjük Önnek a termék árát.

Elállás joga

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől és visszaküldheti a megrendelt terméket.

A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. 

Az egyedi igények alapján legyártott termékeket nem áll módunkban visszavenni.

Csak az általunk értékesített terméket tudjuk visszavenni. A visszavásárlási garancia feltétele továbbá a sérülésmentes áru, a teljesen sértetlen gyári csomagolás, az eredeti számla, a garancialevél megléte és legalább 12 hónap szavatossági idő.

Minden egyéb esetben az ÁSZF az irányadó.

Hogyan történik a visszaküldés?

A visszaküldéshez tetszőleges szállítási módot (postai utat, futárszolgálatot) vehet igénybe. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék visszaküldésének költsége Önt terheli. 

Ha Ön rendelkezik Implantpláza ügyfélfiókkal:

 1. Kérjük, jelentkezzen be az ügyfélfiókjába a implantplaza.hu oldalon. A saját fiók „Rendeléseim” menüpontjából érheti el a visszaküldési űrlapot. Kérjük, használja a rendeléséhez tartozó űrlapot.

Vagy töltse le INNEN Visszaküldési űrlap

 1. Csomagolja be az eredeti csomagolásában lévő terméket egy biztonságosan lezárható kartondobozba és helyezze a csomagba a kitöltött űrlapot.
 2. Adja fel a csomagot az alábbi címre: 
  Logintech Magyarország Kft.
  Webshop visszáru, Központi Raktár
  Szeged, 6722
  Vitéz u. 9.

 

Ha Ön nem rendelkezik ügyfélfiókkal:

 1. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal. A visszaküldési űrlapot – a rendelésszám megadását követően – az Ügyfélszolgálat e-mailben juttatja el az Ön részére.
 2. Csomagolja be az eredeti csomagolásában lévő terméket egy biztonságosan lezárható kartondobozba és helyezze a csomagba a kitöltött űrlapot.
 3. Adja fel a csomagot az alábbi címre: 
  Logintech Magyarország Kft.
  Webshop visszáru, Központi Raktár
  Szeged, 6722
  Vitéz u. 9.

 

Hogyan történik a visszatérítés, ha csomagként küldi vissza a termék(ek)et?

Ha Ön a megrendelés során online bankkártyával fizetett, a pénzvisszatérítés a fizetéshez használt bankkártyájához tartozó bankszámlára történik. Önnek további teendője nincs. 

Ha Ön készpénzes utánvéttel fizetett, a visszatérítést bankszámlára utalással vagy készpénzben – belföldi postautalványon történő kifizetés útján – igényelheti.

 • Az Ön által fizetett összeg bankszámlára történő visszatérítéséhez kérjük, a visszaküldési űrlapon szíveskedjék megadni bankszámlaszámát.
 • Az Ön által fizetett összeg készpénzben – belföldi postautalványon – történő visszatérítéséhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

 

Hogyan vihetem vissza a terméket az üzletbe és hogyan történik a visszatérítés?

Ön a termék(ek)et – a vásárlást igazoló számla egyidejű bemutatása mellett – visszaviheti szegedi üzletbe. A vételár visszatérítése a helyszínen készpénzben történik. A szállítási költség visszatérítését bankszámlára utalással vagy készpénzben – belföldi postautalványon történő kifizetés útján – Ügyfélszolgálatunknál igényelheti
 

További hasznos információkat talál a GYIK menüpontban vagy forduljon bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz

 

Garanciális Elbírálás, Visszaküldés garanciában

CAMLOG® Garancia: A 2011.január.1 után behelyezett implantátumokra élethosszig tartó, az előtte behelyezettekre 10 éves garancia a CAMLOG® implantációs rendszer felhasználói számára még nagyobb biztonságot jelent az implantációs protetikai ellátásoknál.

A részvételre jogosult felhasználónak az alábbiakban felsorolt feltételeket kell betartania. Kivétel: a nem osszeointegrálódott implantátum ingyenes pótlása.

A CAMLOG® garancia feltételei: A CAMLOG® implantációs rendszer egy egységes koncepció részét képezi, ezért alkalmazásakor csak eredeti alkatrészeket és műszereket szabad használni a gyártó cég leírása és útmutatásai alapján. A rendszeridegen elemek felhasználása károsan befolyásolhatja a rendszer működését. A rendszeridegen termékek felhasználása mindenféle garancia és pótalkatrész biztosítása alól felmenti a céget.

A CAMLOG garancia akkor érvényesíthető, ha minden garancia alá eső terméket a CAMLOG használati útmutatók és kézikönyvekben előírt útmutatásoknak és eljárásoknak megfelelően, valamint a fogászatban és a fogtechnikában bevett általános gyakorlatnak megfelelően használtak.

A garancia érvényesítéséhez szükséges:

 • a nem osszeointegrálódott implantátum (dekontaminálva és fóliába csomagolva)
 • a kitöltött német vagy angol nyelvű Reklamációs adatlap
 • hibás protetikai termék (dekontaminálva és fóliába csomagolva)
 • a kitöltött német vagy angol nyelvű Reklamációs adatlap

A fenti nyomtatványokat kérje a forgalmazótól, majd kitöltve

küldje el az alábbi címre:

Logintech Magyarország Kft.

6722 Szeged

Vitéz u. 9.

Tel.: +36 62 424 379

A CAMLOG cégnek jogában áll a garancia-program feltételeit bármikor megváltoztatni vagy azt megszüntetni. A garancia módosítása, illetve megszüntetése nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyeket a garancia-program módosítása, illetve megszüntetése előtt kerültek beültetésre vagy garancia volt rájuk.

Webshop kategóriák

Cég

Vevőszolgálat

6722 Szeged, Vitéz u. 9.
+36 62 424 379