0

A kosár üres!

Összesen
0,00 €

Ez a termék nem elérhető a webáruházunkban!

iCHIROPRO + CA 20:1 L MS KÉSZLET
iCHIROPRO + CA 20:1 L MS KÉSZLET iCHIROPRO + CA 20:1 L MS KÉSZLET iCHIROPRO + CA 20:1 L MS KÉSZLET iCHIROPRO + CA 20:1 L MS KÉSZLET iCHIROPRO + CA 20:1 L MS KÉSZLET iCHIROPRO + CA 20:1 L MS KÉSZLET

iCHIROPRO + CA 20:1 L MS KÉSZLET

Forradalmian új, teljesítmény és felhasználói kényelem. A műveletek megkönnyítése egy intuitív iPad segítségével történik. Ingyen letölthető az Apple App Store-ból a iChiropro és iChiropro Sebészet alkalmazások applikáció, ezt követően teljes mértékben testre szabható. A készülék IPad 4 és IPad Air típusú tabletekkel kompatibilis. (Az Ipad nem tartozéka a csomagnak).

Az implantátum vonalkód olvasó segítségével könnyedén beazaonosítható az implantátum érvényességi ideje és a gyári száma. Integrált beteg adminisztrációs felület, az adatok könnyedén exportálhatóak és importálhatóak.

A mikromotor forgarónyomatéka 5 és 70 Ncm között szabályozható. Perisztaltikus pumpa: 30-125 ml/perc.

Javasoljuk, hogy tartsa be az alkalmazás által javasolt szoftverfrissítési utasításokat.

Kapcsolódó cikkszámok:

 iChiropro 1600784-001 iChiropro készlet Micro-Series CA 20:1 L


1700440-001 iChiropro készlet Micro-Series CA 20:1

L 1700439-001 nélkül

AZ ALKALMAZÁSRÓL
A Bien-Air elkötelezett amellett, hogy a legjobbat kínálja Önnek, rendszeres frissítéseket biztosít iChiropro alkalmazásához. Ezek a frissítések ingyenesek, és megkönnyítik a mindennapi munkáját.Mi az újdonság?A könnyebb használat és a fokozott biztonság érdekében a páciens csontsűrűségére vonatkozó információk mostantól bármikor szerkeszthetők a műtét során. A fordulatszám és a nyomaték beállításai ezután azonnal beállíthatók, így biztosítva, hogy az eljárás a páciens igényeihez igazodjon.

A teljes betegállomány összeállításához most jelezheti a kockázati tényezők (pl. dohányzás, csontritkulás) jelenlétét. Mostantól minden egyes műtéthez rendelkezésre áll egy részletes műtéti jelentés, amely olyan kulcsmutatókat tartalmaz, mint az ISQ, az implantátum helyére jellemző csontsűrűség és az implantátum beillesztéséhez használt erő.

Az iChiropro műszaki jellemzői:

  • Beépített sebészeti protokollokkal.
  • Tájékoztatás az irányított sebészeti műveletekről.
  • Digitális munkafolyamat (adatimportálás a CodiagnostiX tervezőszoftverből)
  • Max. forgatónyomaték a forgó műszeren implantátum üzemmódhoz: 70 Ncm.

Méretek (hossz x szélesség x magasság). 
Súly: 2,8 kg.
MX-i Led Mikromotor, (3 év garancia*)
MX-i LED 1600755-001 Önszellőző.
Mikromotor méretei: ø x L: 23 x 91mm.
A mikromotor súlya: 115 gr.

iChiropro

VIDEO

Optimalizált és direkt eljárások

A fő implantációs rendszerek működési sorrendjének beállításai egy folyamatosan frissülő könyvtárba vannak integrálva. Kedvencekbe rendezhető.
A paraméterek az eljárás során bármikor módosíthatók. A műtéti sorrend automatikusan beállítható a csontsűrűségnek megfelelően. Több felhasználó kezelése a megfelelő beállítások rögzítésével.

iChiropro

VIDEO

Egyszerűbb, mint valaha teljesen digitális munkafolyamat

Az eljárás során a kezelhetőség csökken, mivel az egyes műveleti szekvenciák különböző paraméterei előre beállíthatók. Tervezési adatok gyors, egyszerű importálása a coDiagnostiX™ szoftverből. Az implantátumokkal kapcsolatos információkat a vonalkód-leolvasó biztonságosan és automatikusan rögzíti, így biztosítva a teljes nyomon követhetőséget.

iChiropro

Webshop kategóriák

Cég

Vevőszolgálat

6722 Szeged, Vitéz u. 9.
+36 62 424 379