0

A kosár üres!

Összesen
0,00 €
FOSZFORSZKENNER OLVASÓ SS_IMAGEN
FOSZFORSZKENNER OLVASÓ SS_IMAGEN FOSZFORSZKENNER OLVASÓ SS_IMAGEN FOSZFORSZKENNER OLVASÓ SS_IMAGEN FOSZFORSZKENNER OLVASÓ SS_IMAGEN FOSZFORSZKENNER OLVASÓ SS_IMAGEN

FOSZFORSZKENNER OLVASÓ SS_IMAGEN

Cikkszám: SS.FOSFO
Súly: 0 kg
Hozzáadás a kedvencekhez
Érdekel

A képek tisztaságának és tartósságának egyszerűbb módja. Haladjon a digitális képalkotáshoz a legfejlettebb és rugalmasabb megoldással, amely ötvözi a legújabb generációs technológiák összes előnyeit és kiemelkedő
diagnosztikai minőségeit.

A szkennert a maximális egyszerűség képére tervezték. Nincs gomb, csak csatlakoztassa az eszközt közvetlenül a PC-hez, USB kapcsolaton keresztül és indítsa el.

Miután a lemezt behelyezték a nyílásba, a lapolvasó automatikusan felismeri a lemez méretét és működni kezd.

A Viewer rendkívül pontos digitális képeket szállít bármely számítógépre, kevesebb, mint 1 mp alatt.

A szoftver lehetővé teszi a DICOM hálózati kompatibilitást. Az Archinmed könnyen integrálható, a képek készítésének és elemzésének folyamata gyors és egyszerű, felhasználóbarát felülettel és funkcionális kép feldolgozó eszközökkel. Az Archimed még gyorsabbá teszi az egész eljárást, mint valaha.

- 100% aktív felülettel, lekerekített szélekkel, kábelek nélkül
- A foszforlemezek exkluzív dupla védő rendszerrel vannak ellátva: a hüvelyek hatékonyan gátolják a keresztfertőzést és a védőburkolatot, ez egy extra védelem, amely elősegíti a lemez élet.
- Simple&Smart foszforlemezek több százszor újrafelhasználhatók és ugyanolyan egyszerűen használhatók, mint a film.

Webshop kategóriák

Cég

Vevőszolgálat

6722 Szeged, Vitéz u. 9.
+36 62 424 379