0

A kosár üres!

Összesen
0,00 €
PartialCAD module(exocad)
PartialCAD module(exocad) PartialCAD module(exocad)

PartialCAD module(exocad)

2 128,00 € + ÁFA
2 702,56 €
Cikkszám: 5370600123
Súly: 0 kg
Hozzáadás a kedvencekhez
- + db
Kosárba

Szoftver modul a kivehető részleges fogsor vázakhoz, új és fejlett funkciókkal a kiváló minőségű részleges fogpótlások tervezéséhez. Ez az új kiadás kibővíti a digitális CAD/CAM lehetőségeket az exocad felhasználók és fogtechnikusok számára azáltal, hogy egyszerűbb tervezési megoldásokat kínál összetett esetekre. A PartialCAD 3.0 Galway mind a szakértők, mind az új felhasználók számára zökkenőmentes, továbbfejlesztett integrációt biztosít a DentalCAD-del, az exocad vezető fogászati laboratóriumi szoftverével.

A részleges fogsor kialakítás, egyszerűvé válik

Tapasztalja meg a szabadságot és a rugalmasságot a részleges fogsor-vázak tervezése során
Hozzon létre tökéletes kivehető részleges fogsor-vázat gyorsan és finoman a PartialCAD 3.0 Galway segítségével.

Élvezze a zökkenőmentes integrációt és a fantasztikus fordított tervezési funkciókat!

 

Highlights and benefits

Mellékletek importálása

A korona és a hidak munkafolyamatainak és a részleges keretes munkafolyamatoknak zökkenőmentes interakciója nagy tervezési szabadságot tesz lehetővé. Pontosan illeszkedik a rögzítéshez anélkül, hogy le kellene szkennelnie a puha műanyagból készült rögzítési vagy rögzítési részeket!

Munkafolyamat integráció

Használja ki az egyedülálló fordított tervezést az exportálható fog- és ínyfunkcióval, valamint a másodlagos teleszkópos koronák és a részleges kerettel kombinálható páratlan kapacitással.

Az összes generált és importált műcsonk ugyanarra a síkra hosszabbítható. A képarány megtartása a műcsonk méretezésekor lehetővé teszi az műcsonk tulajdonságainak megőrzését, és megakadályozza az objektum elhajlását. Ez az ideális műcsonk miatt nagyobb súrlódást és a megfelelő fog stabilitását okozhatja.

Műcsonk helyzet megtartás

A keret és a lábazat közötti jobb kapcsolat minimalizálja a gyártás (nyomtatás és öntés) során felmerülő problémákat.

Korábban az importált bejegyzések gyakran csak minimálisan kapcsolódtak a keretrendszerhez, és megszakadtak.

Egyesítési lehetőségek

Élvezze az optimális adatkivitelt a különböző gyártási igényekhez szükséges különböző egyesítési lehetőségeknek köszönhetően, és tapasztalja meg az optimalizált adatokat a hibrid gyártási folyamatokhoz (SLM mart felületekkel). Ez ideális részleges felépitmények és teleszkópos koronák kombinációjához.

Konnyebb helyzet

Nagyobb irányítása van a szerkezeti felépités és a részleges műcsonkhoz kapcsolódó illesztés felett. Létrehozhat szelektíven kialakitott, domboritott területeket az egyes helyzetekhez, és megjelenítheti, hogyan működik a dinamikus dombormű, mely területek érintettek, és lehetőség van a javaslat szerkesztésére. A dombormű mérhető és szerkeszthető!

Webshop kategóriák

Cég

Vevőszolgálat

6722 Szeged, Vitéz u. 9.
+36 62 424 379