0

A kosár üres!

Összesen
0,00 €
Modellalkotó (exocad)

Modellalkotó (exocad)

2 240,00 € + ÁFA
2 844,80 €

Model Creator - exocad szoftver

 

Cikkszám: 5370600121
Súly: 0 kg
Hozzáadás a kedvencekhez
- + db
Kosárba

Nincs licencdíj. Opcionális frissítési díj 250 € +Áfa / év a használat 2. évétől kezdődően

Készítsen fizikai modelleket digitális lenyomatokból

Az exocad Model Creator modulja segítségével fizikai modelleket hozhat létre szájon belüli szkennelési adatokból vagy lenyomatvizsgálatokból

Mind a leszerelhető szegmensekkel rendelkező modellek tervezése (előregyártott-preFab  alappal), mind a monolitikus modellek tervezése (ahol az előkészített matrica vagy eltávolítható, vagy külön ellenőrző matrica) támogatott. Az implantációs modulunkkal kombinálva a Model Creator lehetővé teszi modellek létrehozását laboratóriumi analógokkal és eltávolítható ínymaszkokkal.

Különböző modellek/ és minták állnak rendelkezésre

Válasszon több különböző építőlemez közül a szegmentált vagy lemez nélküli modellekhez. Alakítsa ki modelljeit eltávolítható, vagy készítsen egy kész fix modellt egy második, egyedi formával. Az exportált fájlok teljes mértékben kompatibilisek minden nyitott 3D nyomtatóval, és sok piacvezető 3D nyomtató szolgáltató speciális előre beállított paraméterekkel támogatott.

Create models with implant analogs

Design models for implant cases using lab analogs and even add removable gingiva masks, or use individual abutments you designed yourself as dies.

Teljes ív, felső és alsó modellek

A rendkívül intuitív varázsló munkafolyamat végigvezeti Önt a tervezési folyamat minden lépésén. Még a modellek tervezése mindkét pofára egyszerre egyszerű és fájdalommentes.

A modellek cimkézése

Válasszon a tartozékok széles skálájából, és használjon belőlük annyit, amennyit kíván. Számos csatlakozás az artikulátorkapcsokhoz, pozicionáló csapokhoz, stabilizáló szerkezetekhez és még a modellek feliratozására szolgáló eszköz is az Ön rendelkezésére áll.

 

Az üreges modellek rendkívül költséghatékony nyomtatást tesznek lehetővé

Valamennyi modelltípus üreges kialakítású is, így a nyomtatási folyamat során anyagot takaríthat meg. Ezenkívül az üreges forma alján egy küszöb található a vékony falak szilárdságának növelése érdekében.

Webshop kategóriák

Cég

Vevőszolgálat

6722 Szeged, Vitéz u. 9.
+36 62 424 379