0

A kosár üres!

Összesen
0,00 €
BioHorizons® Tapered Internal HD Sebészi készlet
BioHorizons® Tapered Internal HD Sebészi készlet BioHorizons® Tapered Internal HD Sebészi készlet BioHorizons® Tapered Internal HD Sebészi készlet

BioHorizons® Tapered Internal HD Sebészi készlet

A BioHorizons Tapered HD sebészi tálca tartalmazza az összes műszert, amely a Tapered Plus, a Tapered 3.0, a Tapered Tissue Level, a Laser-Lok 3.0 és a Tapered Internal implantátumok behelyezéséhez szükséges.

Cikkszám: TSK4000
Hozzáadás a kedvencekhez
Érdekel

A Tapered implantációs termékcsalád menetvezetésének köszönhetően kiváló primer stabilitás, a Laser-Lok mikrocsatornák által pedig  kimagasló osszeointegráció és lágyszövet regenerálódás érhető el a kiszámítható végeredmény érdekében.

A termékcsalád összes implantátuma ugyanazzal a sebészi készlettel behelyezhető.

  • 40%-kal kisebb és 40%-kal könnyebb, mint más készletek
  • könnyen szétszedhető a tisztításhoz

A sebészeti készlet intuitív színkódolt elrendezést tartalmaz, amely végigvezeti a sebészt a műszersoron. A fúrószakasz az implantátum átmérője szerint van színkódolva. Az implantátum-meghajtó rész színkóddal van ellátva protetikai csatlakozással. 

HD fúrók

A Tapered HD fúrók rendkívül hatékony vágóhornyokkal rendelkeznek, amelyek még a legsűrűbb csontokban is éles oszteotómiákat tesznek lehetővé. Az egyszerűsített fúrójelölések megfelelnek a hat Tapered Internal család implantátumhosszának.

Ajánlott fúrási fordulatszám: 1500-2000 ford./perc (2,0 és 2,5 mm), 1000 ford./perc (az összes többi esetén)

 

 

További információ, a kapcsolódó BioHorizons Tapered implantátumokról  

  • Tapered Pro
  • Tapered Plus
  • Tapered Internal
  • Tapered Tissue Level

Az azonnali implantációhoz megbízhatóságra van szükség. Az új Tapered Pro implantátumok a Tapered termékcsalád több, mint 10 éves megbízható sikerességén alapszanak. Az egyedi kialakítás megbízható megoldást nyújt az azonnali kezeléseknél.

  • A kúp alakú implantátum test és az agresszív csavarmenet megfelelő primer stabilitást nyújt
  • A lecsökkentett nyaki átmérő segít megőrizni a csontmennyiséget
  • Laser-Lok felületkezelés a csonttaréj megőrzése, és az optimális kötőszöveti csatlakozás létrehozása érdekében  

Laser-Lok® technológia

A több, mint 25 évnyi kutatómunka eredményeként tökéletesített Laser-Lok technológia egy olyan páratlan felületkezelést biztosít a BioHorizons implantátumoknak és műcsonknak, amely elősegíti az igazi, fizikai kötőszövet csatlakozást.

Kiemelkedő eredmények az azonnali terhelésnél

Az azonnali terhelés elengedhetetlen feltétele a kiszámíthatóság. Átlagosan a Laser-Lok implantátumok 97.2%-os sikerességi rátával rendelkeznek azonnali terhelésnél.

A Laser-Lok egy az implantátum nyaka körül körbefutó sejtméretű mikrocsatornák sorozata, melyek egy szabadalmaztatott lézer-ablációs technológia segítségével kerülnek kialakítására. Az ezzel a technológiával létrehozott mikrocsatornák rendkívül egyenletesek, és méretük miatt (8 mikron) nagyban elősegítik az oszteoblasztok és a fibroblasztok rendezését és csatlakozását az implantátum felszínéhez.

A protetikai kézikönyvet ITT megtalálhatja, és letöltheti.

Webshop kategóriák

Cég

Vevőszolgálat

6722 Szeged, Vitéz u. 9.
+36 62 424 379