0

A kosár üres!

Összesen
0,00 €
BioHorizons® Tapered Internal Implantátum RBT 3.4×9mm

BioHorizons® Tapered Internal Implantátum RBT 3.4×9mm

A BioHorizons fogászati implantátumok számos átfogó és alapos klinikai vizsgálaton átesve bizonyítottak az évek során. A Tapered termékcsalád a legtöbb sebészi és proteikai indikációt, és igényt kielégíti. A BioHorizons implantátumok átlagosan 99.2%-os túlélési rátával rendelkeznek, és a termékekre örök garanciát vállalunk.

Cikkszám: TRX3409
Súly: 0.01 kg
Hozzáadás a kedvencekhez
Érdekel
Paraméterek
Anyag Grade 5 Titán
Átmérő 3.4
Hossz (mm) 9
Súly (gramm) 12

A Tapered Internal implantátumok kimagasló primer stabilitást nyújtanak, és optimális csont megtartást és lágyszöveti csatlakozást biztosítanak. Ezeket a pozitív tulajdonságokat az implantátumok a gyökérformájuknak, agresszív csavarmenetüknek, és Laser-Lok felületkezelésüknek köszönhetik. A 1.5 mm mély, kónuszos belső hex csatlakozás az implantátum és a műcsonk között stabil kapcsolatot garantál, és biológiai zárat hoz létre.

A BioHorizons Tapered Internal RBT implantátumok kiváló primer implantátumokat kínálnak stabilitás, műtéti egyszerűség és jól tapintható visszajelzéssel, kontrollal. Az implantátum támasztómenetekkel rendelkezik, amelyek kompressziós csontterhelést biztosítanak és belső kúpos hatszögletű csatlakozás a stabil biológiai zárás létrehozásához. Minden implantátumhoz zárósapka tartozik.

Laser-Lok® technológia

A több, mint 25 évnyi kutatómunka eredményeként tökéletesített Laser-Lok technológia egy olyan páratlan felületkezelést biztosít a BioHorizons implantátumoknak és műcsonknak, amely elősegíti az igazi, fizikai kötőszövet csatlakozást.

A Laser-Lok egy az implantátum nyaka körül körbefutó sejtméretű mikrocsatornák sorozata, melyek egy szabadalmaztatott lézer-ablációs technológia segítségével kerülnek kialakítására. Az ezzel a technológiával létrehozott mikrocsatornák rendkívül egyenletesek, és méretük miatt (8 mikron) nagyban elősegítik az oszteoblasztok és a fibroblasztok rendezését és csatlakozását az implantátum felszínéhez.

Webshop kategóriák

Cég

Vevőszolgálat

6722 Szeged, Vitéz u. 9.
+36 62 424 379