0

A kosár üres!

Összesen
0,00 €
CAMLOG® SCREW-LINE implantátum Promote® plus 4,3x16

CAMLOG® SCREW-LINE implantátum Promote® plus 4,3x16

173,60 € + ÁFA
220,47 €

Minden CAMLOG® implantátum a már jól bevált Tube-in Tube® implantátum-műcsonk kötéssel rendelkezik és az implantátum belsejében három, szimmetrikusan elhelyezkedő horony(szélesség 0,5 illetve 0,7mm, mélység 1,2mm) található.

Cikkszám: K1056.4316
Súly: 0.02 kg
Hozzáadás a kedvencekhez
- + db
Kosárba
Paraméterek
Anyag Grade 4 Titán
Átmérő 4.3
Felület Promote+
Toldalék Snap-in

Globálisan elismert termék - milliószor bizonyítva

A CAMLOG® implantátumrendszer tudományosan jól dokumentált, és a vizsgálatok kiváló eredményeket mutattak. Mind a SCREW-LINE implantátumtípus évek óta sikeres a nemzetközi piacokon. A rendszer szíve a Tube-in-Tube® illesztés az implantátum és a műcsonk között. Pontossága illetve a három bütyökkel és horonnyal ellátott speciális geometriai elve biztosítja a kiváló erő- és nyomatékeloszlást.

A CAMLOG rendszer előnyei első pillantásra

  • Következetesen protetika-orientált implantátumrendszer
  •  Nagy pontosságú CAMLOG® Tube-in-Tube® illesztés 
  • Kiváló, hosszú távú eredmények 
  • Átfogó tudományos dokumentáció 
  • Platform Switching lehetősége

CAMLOG SCREW-LINE implantátumok

 

Implantátumok átmérője

 

Implantátum átmérő

Implantátumok hossza

Implantátum hossz

 

PROMOTE® felszín

 

A CAMLOG® SCREW-LINE Promote® felszínűek. Ez a homokfúvott és savmaratott felszín az implantátum nyaki peremén kialakított simára esztergált sávig terjed, ez a sáv a Promote® felszínű CAMLOG® SCREW-LINE implantátumnál 1,4 mm széles, a Promote® plus felszínű CAMLOG® SCREW-LINE pedig 0,4 mm. 

 

A Promote® felszín csontszövettani és biomechanikai tudományos vizsgálatok eredményeivel bizonyítottan kiválóan alkalmas a dentális implantátumok csontban való rögzülésének a biztosítására. Ezek az eredmények azt bizonyítják, hogy a Promote® felszín a CAMLOG® implantátumok gyors és biztonságos osszeointegrációját teszik lehetővé.

PROMOTE felület

 

 

 

CAMLOG® Tube-in-Tube® implantátum-műcsonk illesztés

CAMLOG Tube-inTube illesztés

 

 

A CAMLOG® implantációs rendszer szíve az innovatív implantátum-műcsonk illesztés – a Tube-in-Tube® (“cső a csőben”). 

Ez a precíz, elfordulásmentes formai illesztés egyszerű és hosszantartó protetikai rehabilitációra ad lehetőséget a szóló koronától a hídig, vagy akár egy hosszú élettartamú, biztonságos csavaros rögzítésre. 

A formai illesztés és a Tube in Tube® kialakítás speciálisan elrendezett bütykök és hornyok csatlakozása a kötésre ható erők optimális elosztását teszik lehetővé. A műcsonkot rögzítő csavar alig kap terhelést, funkciója csak a függőleges irányú rögzítés. Így a csavarlazulás vagy csavartörés messzemenően kizárható. 

Ezeket a kiváló tulajdonságokat a klinikai tapasztalatok igazolják.

 

A CAMLOG® implantátum belső csavarmenete és külső geometriája

 

Az implantátum Tube-in-Tube® illesztésre kiképzett belső falában minden 3,8/4,3/5,0/6,0 mm külső átmérőjű CAMLOG® implantátumban egy felső belső csavarmenetet alakítottak ki, amelybe az ínyformázót lehet belecsavarni (a 3,3 mm átmérőjű implantátumoknál csak alsó belső csavarmenet van). Ez alatt apikális irányban található egy M 1,6, ill. M 2,0 menetű második belső csavarmenet (a CAMLOG® műcsonk és rögzítőcsavarja számára). 

 

Az implantátum beültetésekor annak érdekében, hogy a műcsonk pozicionálása optimálisan történjen az implantátum belsejében lévő egyik horonynak vesztibuláris irányúnak kell lennie. A CAMLOG® SCREW-LINE használatos becsavaró eszközök külsején lévő jelölések megfelelnek az implantátum belsejében lévő hornyok pozíciójának.

CAMLOG implantátum belső felépítése

 

 

Sebészi készletek

 

CAMLOG / CONELOG SCREW-LINE sebészi készlet

CAMLOG/CONELOG SCREW-LINE sebészi eszköz

 

 

 

 

A CAMLOG®/CONELOG® SCREW-LINE sebészi készlet minden olyan sebészi műszert tartalmaz, amely a csontfészek kialakításához és az implantátum behelyezéséhez szükséges. A fúrók a CAMLOG színkódolás szerint, a kezelés lépéseinek megfelelően vannak rendszerezve a sebészi készletben. Az újra használható és belső hűtésű fúrók biztosítják a csontfészek problémamentes előkészítését. A fúrók élvonalbeli geometriája kiváló vágási teljesítményt és kiváló osszeointegrációt eredményez.

 

A CAMLOG® és CONELOG® SCREW-LINE típusú implantátumai (azonos külső geometriájuk miatt) ugyanazzal a sebészi készlettel behelyezhetők.

Webshop kategóriák

Cég

Vevőszolgálat

6722 Szeged, Vitéz u. 9.
+36 62 424 379