0

A kosár üres!

Összesen
0,00 €
CERALOG® Hexalobe implantátum M12
CERALOG® Hexalobe implantátum M12 CERALOG® Hexalobe implantátum M12

CERALOG® Hexalobe implantátum M12

352,80 € + ÁFA
448,06 €

A CERALOG® Hexalobe implantátumok olyan enosszeális implantátumok, melyek két részből álló, csavarozott formában kerülnek forgalomba. Az implantátumokat sebészi eljárással kell beültetni az alsó vagy a felső állcsont csontállományába a funkcionális és esztétikai orális restaurációk keretein belül, részben vagy teljesen foghiányos betegeknél. A CERALOG® implantátumok magas tisztaságú ittriummal stabilizált tetragonális cirkónium-dioxidból kerámiafröccsöntéses (CIM) eljárással készülnek.

Cikkszám: H1020.4012
Súly: 0.02 kg
Hozzáadás a kedvencekhez
- + db
Kosárba
Paraméterek
Anyag Cirkónium-dioxid

HEXALOBE

A két részből álló CERALOG® Hexalobe implantátum lehetővé teszi a csavarozható protetikai megoldások választását, amivel meghaladhatóak a korábbi kerámiarendszerek felhasználási korlátjai. 2013 eleje óta már a két részből álló Hexalobe implantátum is teret hódít. 

A különlegesség a műcsonkok anyagában rejlik. Ezek a magas terhelhetőségű PEKK műanyagból készülnek, mely anyag rugalmasságának köszönhetően kiemelkedő tömítési tulajdonságokkal rendelkeznek és az erőkifejtés terén a foghoz hasonló tulajdonságokat mutat. A CERALOG® implantátumok a behelyezés menetét tekintve a megszokott, szabványos titánimplantátumoktól nem sokban térnek el.

CERALOG Hexalobe implantátumok

 

 

 

Hexalobe implantátum-műcsonk illesztés

Megjelenés, életminőség és betegelégedettség – ezek a protetikai részegységek minőségétől függnek. A pótlás hosszú távú stabil sikerének egyik kulcsa az optimális implantátum-műcsonk csatlakozás. 

A CERALOG® Hexalobe csatlakozás speciálisan a cirkónium anyaghoz lett kialakítva. Ez a speciális kapcsolat kiváló rotációs stabilitást és magas erőátvitelt tesz lehetővévé.

CERALOG Hexalobe illesztés

A Hexalobe implantátum-műcsonk illesztés előnyei

  • Magas szintű felhasználói biztonság az illesztés kialakításának köszönhetően 
  • Magas pozíciópontosság a minimális rotációs szabadságnak köszönhetően 
  • Nincs szükség költséges lenyomatvételi műcsonkra 
  • A cirkóniumnak legideálisabb erőátvitel a CERALOG® Hexalobe implantátum alkalmazása esetén.

Implantátumátmérő

Implantátumhossz

Webshop kategóriák

Cég

Vevőszolgálat

6722 Szeged, Vitéz u. 9.
+36 62 424 379