0

A kosár üres!

Összesen
0,00 €
CAMLOG® PROGRESSIVE-LINE implantátum snap-in 3,3x16mm
CAMLOG® PROGRESSIVE-LINE implantátum snap-in 3,3x16mm CAMLOG® PROGRESSIVE-LINE implantátum snap-in 3,3x16mm

CAMLOG® PROGRESSIVE-LINE implantátum snap-in 3,3x16mm

204,96 € + ÁFA
260,30 €

A PROGRESSIVE-Line implantátumokat úgy tervezték, hogy még a nagyon puha csontokban vagy extrakciós alveolusokban is magas primer stabilitást érjenek el. A CONELOG® és CAMLOG® implantátumok klinikailag kipróbált és felhasználóbarát belső csatlakozásaira alapozva számos egyéb tervezési jellemzővel rendelkeznek, amelyekkel elsajátíthatják a bonyolult helyzeteket és hatékonyabbá tehetik a folyamatokat.

Cikkszám: K1076.3316
Súly: 0.02 kg
Hozzáadás a kedvencekhez
- + db
Kosárba
Paraméterek
Anyag Grade 4 Titán
Átmérő 3.3
Felület Promote
Toldalék Snap-in

A PROGRESSIVE-LINE csavarmenete egészen az implantátum csúcsáig ér. Ez nagyban elősegíti az azonnali implantációt. Az ún. intelligens csavarmenet mélyen kapcsolódik a csonthoz, kiválóan oszlatja el a tengelyirányú erőhatásokat és elősegítik a csont tömörítését. 

Az implantátum nyaki részén egy speciális ’koronális horgonyos csavarmenet’ helyezkedik el. Ez a csavarmenet a limitált csontmennyiség esetén is megfelelő stabilitást nyújt. Az implantátum kónikus része a foggyökér mintájára lett kialakítva. Ez egyfelől nagyban hozzájárul az implantátum primer-stabilitásához, másfelől lecsökkenti az implantátum átmérőjét, ami megkönnyítheti az implantációt a kihívást jelentő eseteknél.

CAMLOG-Progressive-Line

Implantátumok átmérője

Implantátum átmérő

Implantátumok hossza

Implantátum hossz

Webshop kategóriák

Cég

Vevőszolgálat

6722 Szeged, Vitéz u. 9.
+36 62 424 379