0

A kosár üres!

Összesen
0,00 €
3 shape D2000 Dental System Premium

3 shape D2000 Dental System Premium

3Shape labor szkenner- minden fogtechnikai igényre

 

Cikkszám: 5120181000
Súly: 0 kg
Hozzáadás a kedvencekhez
Érdekel

Képzelje el, hogy egyszerűen szkennelhet, kreatívan tervezhet, és könnyedén integrálhat a 3Shape teljes CAD/CAM rendszerébe.

Miért laborszkenner?

A digitális laboratórium alapja egy olyan szilárd , és gyors szkennelési megoldás, amely pontos és hatékony CAD / CAM tervező szoftverrel rendelkezik.

Minden labor számára van egy tökéletes megoldásunk.

 

D2000 laborszkenner

D2000
– Többfunkciós szkennelés, maximális beláthatóság

• 4×5 MP kamerák, Blue LED Multiline technológia

• 5 µm pontosság

• szkennelési gyorsaság teljes fogív esetén: 16 s

• szkennelési gyorsaság teljes fogívről vett lenyomaton: 65 s

• textúrafelismerés: színes

• szkennelési stratégia: munkamodell és antagonista egyszerre, a csonkokkal együtt

 

 

3Shape D2000 Dental Lab 3D szkenner

Szkennelés:
A D2000 és D1000 többsoros szkennelése javítja a lefedettséget és a teljesítményt a lenyomatok pontos szkenneléséhez, így lehetővé válik a helyreállítási tervezés anélkül, hogy szükség lenne gipsz modellek öntésére.
Háromtálcás lenyomatok minden egyben szkennelése A speciális rögzítés lehetővé teszi a háromtálcás szkennelést a felső, az alsó és a harapás egyetlen beolvasásával.

– Továbbfejlesztett munkafolyamatok az egytálcás lenyomatokhoz:
Támogatja az egytálcás lenyomatok szkennelését, beleértve a harapásigazítást is.

A szoftverfrissítések az összes releváns 3Shape labor szkenner modellhez elérhetők. A jelenlegi laboratóriumi szkenner-tulajdonosok adott esetben LABcare szoftverfrissítésként kapják meg a frissítéseket.

A jövő megjelenítése:
A D2000 és a kisebb D1000 laboratóriumi szkenner többsoros technológiával rendelkezik. A többsoros technológia több szkennelési vonalat használ egyetlen felvételen, hogy jelentősen javítsa az üregek és a lenyomatok rögzítését.

Ez lehetővé teszi, hogy a D2000 pontosan szkennelje a fogorvos által a laborba küldött analóg lenyomatokat. Ez viszont kiküszöböli annak szükségességét, hogy a laborok öntsék vagy készítsenek gipszmodellt a lenyomatból. Ez a munkafolyamat több lépését megtakarítja, és lehetővé teszi, hogy a laborok helyett költséghatékony, az analóg lenyomatból származó 3D modelleket nyomtathassanak, ha fizikai működő modellre van szükségük.

Míg az összes 3 shape szkenner támogatja a lenyomatolvasást, csak a D2000 és a D1000 rendelkezik többsoros mintavételi technológiával.

„A minták szkennelése a mai valóság és a jövő. Nem kell várni a modellek megkötésére, nincs lenyomatanyagból eredő pontatlanság, és csökkennek a költségek. Minden labornak be kell fektetnie ebbe a technológiába” – Carlo Backes, az Excent Tandtechniek BV, Hollandia.

A D2000 fogászati ​​labor szkennerről:
A 2015-ös Midwinter Show-n bemutatott D2000 az esemény legjobb 10 legmenőbb terméke közé került. A D2000 magával ragadta az ipart azzal, hogy a belsejében két modellnek is helyet kapott, így a technikusok egyszerre két modellt is beszkennelhettek, és egyetlen szkennelés alatt három egységből álló hídhoz hasonló teljes házat hajthatnak végre.

D2000 All-in-one szkennelés a maximális mennyiségi átvitel érdekében
– 4 x 5 MP kamera, Blue LED Multi-line
– Pontosság: 5 µm (ISO 12836) / 8 µm (implantátum rúd)
– A szerszám pásztázási ideje: 15 mp
– Teljes ív pásztázási ideje: 20 mp
– Színes textúra szkennelés
– Nincs szükség külön szerszámbeolvasásra
– Minden egyben szkennelés: 2 modell számára hely
– Lenyomat szkennelés

 

 

Webshop kategóriák

Cég

Vevőszolgálat

6722 Szeged, Vitéz u. 9.
+36 62 424 379