0

Coșul este gol!

Total
0,00 €
Set de șurubelnițe de fixare pentru blocuri osoase BioHorizons®
Set de șurubelnițe de fixare pentru blocuri osoase BioHorizons® Set de șurubelnițe de fixare pentru blocuri osoase BioHorizons® Set de șurubelnițe de fixare pentru blocuri osoase BioHorizons®

Set de șurubelnițe de fixare pentru blocuri osoase BioHorizons®

Dezvoltat pentru procedura de înlocuire a osului onlay, kitul este un sistem compact, versatil și eficient de componente de precizie din aliaj de titan pentru stabilizarea grefelor bloc. Setul este disponibil cu 24 de microșuruburi. (Kit de șuruburi de fixare a oaselor)

Article number: 160-900
Greutate: 0 kg
Adauga la favorite
Interesat
Használható kortikális onlay graftok és hálók rögzítéséhez, valamint membrán fedéséhez, amelyet az irányított csontregeneráció során használnak. A készlet kompakt és kényelmesen szervezett a műszerek és csavarok hatékony használata érdekében. Kortikális csontfúrókat tartalmaz mind ISO-száras, mind gyors szorítós kézidarabokhoz. A csont rögzítő csavar készlet tartalmaz: rugalmas mikrohálót, csavarhúzó testet, átfogó műszerkészletet, fedéllel ellátott autoklávozható csavarblokkot, 24 csavart: 1,4 mm x 8,0 mm-es mikrocsavarok (6 db), 1,4 mm x 10,0 mm-es mikrocsavarok (6 db), 2,0 mm x 10,0 mm mini csavarok (6 db), 2,0 mm x 12,0 mm mini csavarok (6 db).

Categoriile de magazine online

Companie

Vevőszolgálat

6722 Szeged, Vitéz u. 9.
+36 62 424 379