0

A kosár üres!

Összesen
0,00 €
Helmut Zepf - NIZAM Körtrepán lágyszövethez 7mm o
Helmut Zepf - NIZAM Körtrepán lágyszövethez 7mm o Helmut Zepf - NIZAM Körtrepán lágyszövethez 7mm o Helmut Zepf - NIZAM Körtrepán lágyszövethez 7mm o Helmut Zepf - NIZAM Körtrepán lágyszövethez 7mm o Helmut Zepf - NIZAM Körtrepán lágyszövethez 7mm o

Helmut Zepf - NIZAM Körtrepán lágyszövethez 7mm o

96,25 € + ÁFA
122,24 €

 

Cikkszám: 08.921.00
Súly: 0 kg
Hozzáadás a kedvencekhez
- + db
Kosárba

A Nizam Ring Punch segít a gyűrű alakú Körtrepán lágyszövetrész kialakításában.

A gyűrűs graft hatékonyan alkalmazható implantátum körüli lágyrész-nagyobbításra az implantátum nyakrésze körül.

LINK az angol nyelvű bővebb termék és applikációs leíráshoz.

Sebészi hossz mérete 5mm, belső átmérő  4 mm ⌀ , a külső átmérő 7 mm


Nizam Ring Punch

Lágyszövet-augmentáció gyűrű alakú keratinizált szövetgraftokkal (kTG), amelyet a NIZAM lágyszövet körtrepánnal gyűjtöttek be.

A keratinizált szövetgraftokat (kTG-k) széles körben használják a modern implantológiában az implantátum körüli lágyrészek kezelésében és különféle parodontális plasztikai sebészeti beavatkozásokban, mint például a gyökérfedés, a papilla-rekonstrukciók és az alveoláris gerinc megőrzése. A kTG-ket a gyökérfedő eljárások és az implantátum körüli lágyrész-augmentációs technikák aranystandardjaként fogadják el, mivel magas a sikerarányuk és kielégítő esztétikai eredményekkel rendelkeznek.

A kTG begyűjtési módszerek azonban technikaérzékeny eljárások, amelyek bizonyos szintű sebészeti képességeket és tapasztalatot igényelnek, és olyan szövődményeket okozhatnak, mint a posztoperatív vérzés, fájdalom, duzzanat, lebeny nekrózis és érzékenység a donor területen.

A gyűrűs módszer egy egyszerűsített, újszerű kTG begyűjtési technika, amely különösen a maxilláris tuberosity területen alkalmazható. Egy speciális kTG begyűjtő trepánt készítenek, hogy egyenletes vastagságú gyűrű alakú kTG-t kapjanak. A gyűrűs graft ezután sikeres klinikai eredménnyel használható periimplantális és periodontális lágyrész-augmentációs célokra.

A trepán két éles végből és egy szárból áll, amely egy ellenszögre illeszkedik.   

A trepánt a lágyrész felületére merőlegesen kell elhelyezni, és legalább 1 mm távolságra a szomszédos fogaktól. A mikromotor könyökdarabját  50 ford./perc sebességgel használják irrigálás nélkül, és a trepán behatol a lágyszövetekbe, amíg el nem éri a csontfelszínt, majd óvatosan eltávolítja. A kTG trepán két körkörös metszésvonalat hoz létre egymással párhuzamosan. Finom emelővel távolítják el a gyűrűs graftot tompa disszekcióval, így egy lágyrész-sziget marad a donor területen. A graftot sóoldatba áztatják, hogy megakadályozzák a recipiens területen stabilizálódó kiszáradást. A donor területet nem varrják, hanem a lágyrészek felületei között hagyják a vérrögképződéshez.

A gyűrűs technika egy technikailag intenzív módszer, amellyel kTG-t lehet begyűjteni, főként a maxilláris tuberosity-ből. A gyűrűs graft hatékonyan alkalmazható periimplantátum lágyrész-augmentációs célokra. Forrás: Helmut-Zepf - 26.08.2019. E  alapján

Webshop kategóriák

Cég

Vevőszolgálat

6722 Szeged, Vitéz u. 9.
+36 62 424 379